неділю, 15 лютого 2015 р.

Не прожити в світі без любові

Надворі ще зима, але День Святого Валентина можна поправу вважати першим веснянимсвятом, весняним по духу, по настрою.
Любов...Вона така різна і багатогранна. Любов до землі, до Батьківщини. Любов до матері, рідних, близьких. Всепереможне та юне кохання до якоїсь єдиної на світі людини. Кохання може змінити для людини цілий світ. Одних воно підносить понад хмари, інших витягає з дріб’язку турбот до чогось справжнього, робить щасливими, а когось навпаки змушує страждати. Почуття, що вражає своєю  неповторністю і вічною таємницею, котра чаруватиме не одне покоління.
Завітав Святий Валентин і до читачів районної бібліотеки для дітей. Бібліотекарі  Юшко Т.А. та Подойма І. В. організували свято «День, освячений коханням» для своїх читачів - учнів 9 класу. Вони пригадували народні прислів’я та приказки, пісні про кохання та легенди і бувальщини пов’язані з Днем Святого Валентина .
 Пять пар-хлопець та дівчина, виражаючи свою спритність, кмітливість та ерудизм спробували свої сили у різноманітних конкурсах: "Знайди свою половинку","Призначаю Вам побачення", "Ти без мене- не ти, я без тебе – не я!", "Подаруй букет коханій" та інші.
Привертала увагу романтично оформлена виставка-дискусія "Через віки з любов»ю". На якій були представлені  книги українських та  зарубіжних поетів  , письменників , які  відображають красу людської душі і глибокі почуття.
 В цей день свої почуття ми виражаємо листівочкою — валентинкою. І подарунками від бібліотеки для учасників були листівки-валентинки, які виросли на «дереві кохання». Щасливі посмішки на обличчях учасників свята стали справжньою подякою для організаторів свята.

 Ми бажаємо всім, щоб кожен день великого життя був сповнений кохання, як і День Св. Валентина – найбільш поетичний, найтаємничіший, найромантичний день року. Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного.

Немає коментарів:

Дописати коментар