пʼятницю, 12 квітня 2013 р.



Устинівська районна бібліотека для дітей, провела  зустріч у рамках Національного проекту «Україна читає дітям». Цього разу дітям – учням 7 класу Устинівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст.. про свої читацькі уподобання розповідала секретар  Устинівської селищної Ради , депутат селищної Ради  Омельченко Любов Петрівна . 

Діти із захопленням слухали  розповіді   про дитинство, про книжки, які вона  читала в шкільні роки, про роль книги в її житті, адже захоплення книгами мало неабиякий вплив на життя і  спонукало до вибору професії .Після закінчення школи вступила до Кіровоградського державного  педагогічного  університету  ім.. В. Винниченка, а потім 8 років  працювала педагогом,10 років психологом.  
Знання здобуті з книг допомагають  працювати на посаді секретаря селищної Ради 12 років.Гостя  цікава та різностороння  людина.     У дитинстві любила читати українські народні казки , згодом  пригодницькі  твори. Діти зацікавлено слухали розповідь гості про перший візит до бібліотеки,про  улюблені книги : “Робінзон Крузо” Даніеля Дефо та “Острів скарбів” Роберта Луїса Стівенсона, «Діти капітана Гранта» Жюль Верна та інші. Але однією з  улюблених була книга  М.Трублаїні «Шхуна Колумб», уривки з якої і зачитала присутнім, порекомендувавши дітям  прочитати цю книгу до кінця.Любов Петрівна радо ділилася спогадами, щиро  відповідала на запитання юних читачів. А цікавило дітей все – перші  відвідування бібліотеки, і найсильніші враження в житті,чи велика домашня бібліотека ,які улюблені письменники, що тепер читає секретар  селищного голови.
З розповіді  гості  діти зрозуміли, що лише наполеглива праця, навчання, читання робить людей у цьому житті успішними і відомими.


Немає коментарів:

Дописати коментар