середу, 19 лютого 2014 р.

Кохання — одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне
та вічне, як саме життя, її сила облагороджує, робить людину добрішою і
кращою, спрямовує на величні діла і героїчні вчинки, а іноді змушує
тяжко страждати. День усіх закоханих – день святого Валентина святкують всі - і дорослі, і діти. Святкують з давніх пір.
В районній бібліотеці для дітей до Дня Святого Валентина проведено літературне свято «Призначаю Вам побачення».Учасниками заходу були  учні 10 класу (класовод Стець О.Л.). Бібліотекарі Юшко Т.А. і Дюкова Н.К.  познайомили присутніх з цікавою легендою про те, як, де і коли виникло це романтичне свято і як його відзначали ,про те як  в день Валентина закохані закоханим надсилають листи – зізнання і називаються вони «валентинками».Звучали вірші Марини Цвєтаєвої, Лесі Українки, Пушкіна  у виконанні Олени Глущенко, Тетяни Деменко, Євгенія Аксьоненка, Євгенія Качини, Едуарда   Трутня .
 Костя Безп»ятюк і Настя Шарун спробували себе в ролі Ромео та Джульєти і зачитали  уривок з трагедії « Ромео та Джульєта». Виступила в ролі Наташі Ростової і зачитала  уривок  Альбіна Левицька.
Бібліотекар Юшко Т.А. зробила презентацію книжкової виставки «Не прожити в світі без любові»,на якій  зібрані історії кохання  в поезіях Володимира Сосюри,Івана Франка, Пушкіна,Лермонтова, Шекспіра, Лесі Українки, Олександра Олеся та інших.
 Бібліотекарі побажали всім, щоб кожен день великого життя був сповнений кохання, як і День св.Валентина – найбільш поетичний, найтаємничіший, найромантичний день року.




Немає коментарів:

Дописати коментар