вівторок, 11 липня 2017 р.

КРАЩИЙ ЧИТАЧ 2017 РОКУ

     З метою заохочення та залучення дітей до систематичного читання художньої літератури  вже стало доброю традицією проводити конкурс дитячого читання «Книгоманія» в стінах районної бібліотеки для дітей. Цей рік не став винятком. 27 березня під час тижня дитячого читання  районна бібліотека  зустрічала 11  учасників –книгоманів   ерудованих, кмітливих, спритних та інтелектуальних  учнів 6-7 класів  , які перемогли в першому етапі конкурсу, що проходив у бібліотеках   району , для участі у ІІ етапі конкурсу  дитячого читання «Книгоманія. 

Так,спершу кожен учасник представив себе, розказавши про свої захоплення і вкотре довели, що книга – це найкращий спосіб розвитку особистості, вона – найкоротший шлях до істини.  Звичайно, головним захопленням всі визнали літературу і розказали про свої улюблені літературні жанри. Учасники конкурсу  проявили свою креативність і творчий підхід, прорекламувавши улюблену книгу. 



Переможець районного туру Рібалко Дарія

    За звання кращого читача боролись найерудованіші, найзавзятіші, самі начитані діти району.
На учасників конкурсу чекали  завдання. Домашнім завданням для конкурсантів було підготувати стислу рекламу найулюбленішої книги. Визначити рівень знань з літератури допомогли наступні  конкурси : «Літературна вікторина про Т.Г. Шевченка» , «Знавець  з української літераткри» , «Енцеклопедичні знання» .
Діти охоче презентували свої улюблені книжки. Щиро та довірливо відкривали свої думки з приводу прочитанного,    різних за жанром книжок  змінювались одна за одною: літературна казка, історико-пригодницькі твори, фентезі, пригодницько-детективні оповідання,енциклопедії.
     В конкурсі  взяли участь 11 конкурсантів а саме: Кравченко Поліна 6кл. Степанівська бібліотека філія, Марухніч Вікторія 6 кл. Димитрівська бібліотека філія,Решетняк Людмила 6 кл. Жовтнева бібліотека філія ,Пономаренко Олександр 6кл.Устинівська ЗШ І-ІІст., Хімчук Роман 6кл. Докучаєвська бібліотека філія, Гладир Катерина 6кл. Докучаєвська бібліотека філія, Мірошніченко Вадим 7кл.Криничненька бібліотека філія, Рибалко Дарія 6кл. Інгульська бібліотека філія, Горбенко Вероніка 6кл Устинівська І-ІІІст., Андрішко Ганна 6кл. Березівська бібліотека філія, Хмельницький Богдан 6кл Криничуватська бібліотека філія.
Об’єктивно оцінювали знання поважне та ерудоване жюрі в складі :
Голова комісії - Салтан Валентина Іванівна головний спеціаліст відділу культури, туризму та культурної спадщини ;
Члени жюрі  -Крива Тетяна Евгеніївна бібліотекар віддіку комплектування та обробки літератури ,
Андрійчук Людмила Михайлівна бібліотекар читального залу.  


    

   Переможцями конкурсу « Найкращий читач району - 2017»  
стали : перше місце  Рибалко Дарія 6 кл. Інгульська  бібліотека філія, друге місце Мірошніченко Вадим 7 кл Криничненська  бібліотека філія, трете почесне місце розділили між собою Пономаренко Олександр 6кл Устинівська ЗОШ I-IIст. та Андрішко Ганна 6 кл Березівська бібліотеа філія .

Переможці нагороджені грамотами і призами від районної бібліотеки для дітей, а  також можливість приймати участь в обласному конкурсі, який відбудеться в обласній бібліотеці для дітей ім..Т.Г.Шевченка .

Заступник директора
по роботі з дітьми
Устинівської ЦБС                                                                              С. Заїка









Немає коментарів:

Дописати коментар