середу, 20 травня 2015 р.

В Устинівській районній бібліотеці для дітей  відбулася зустріч    «Дякуємо за героїзм та відвагу»  з учасниками  бойових дій на Сході нашої держави : Тимощук Андрієм  Олександровичем , Короїдом  Павлом Олександровичем, Будак Сергієм  Володимировичем , Бариновим Василем  Васильовичем на яку були запрошені учні  8 класу Устинівської ЗШ.
 Діти вітали  героїв - воїнів – земляків гарячими оплесками. З уст учнів  звучали  найщиріші слова вдячності за їх відвагу й сміливість, мужність та героїзм, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги , а  учні школи естетичного виховання дарували пісні.

Любов Іванівна Карпяк – завідуюча сектором комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності Устинівської райдержадміністрації привітала гостей. Щирими словами подякувала воїнам – землякам і  в своєму виступі зазначила , що поки є такі сміливі та відважні люди, – наша країна нездоланна,   і побажала їм  здоров’я, удачі, щастя, мирного неба над головою.


  Запрошені гості відповідаючи на численні запитання розповідали  про своє ставлення до подій, про своє перебування на Сході, про воєнні будні, про особливості своєї служби, про час проведений з побратимами в АТО. Багато говорили  про патріотизм. Коли йде загроза державності, треба єднатися. У важкій, загрозливій для миру ситуації справжній мужчина встає і йде захищати Батьківщину. А Батьківщина – це батько і мати, дружина і діти, рідна домівка. Ради миру і спокою на своїй землі воїни, справжні патріоти не роздумують, а стають у ряди охоронців, бо є така професія – захищати Батьківщину.
 З виступів учасників бойових дій у зоні АТО присутні   відчули біль наших солдатів, але разом з тим невимовну гордість за своїх земляків і всі зрозуміли ,що учасники АТО -  це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України.
Діти побажали воїнам - землякам здоров'я, наснаги, щастя, радості і миру та  швидкого завершення війни  і подарували воїнам патріотичні браслети-обереги  та маки , які підготували спільно з бібліотекарями .  
Цей патріотичний захід назавжди залишиться у пам’яті учнів та стане справжнім уроком Мужності.







Немає коментарів:

Дописати коментар