пʼятницю, 31 травня 2013 р.



Літо  - час відпочинку і книги.

Літо - найпрекрасніша , найулюбленіша пора для дітей.

Суботнього дня   до районної бібліотеки для дітей   завітали дітлахи з літнього табору Устинівської ЗШ І-ІІІст. Кожен раз спілкування з ними визиває справжнє задоволення. Вони захоплюють своєю безпосередністю, жагою розповісти по своє життя та про свої хобі. Наша зустріч носила  незвичайний характер .Бібліотекар Дюкова Н.К. зустрічала дітей  біля приміщення бібліотеки  і познайомила  їх   з новинками літератури ,які  представлені на книжковій виставці  «Зупинись на хвилинку ,подивись на новинку».
 Розповіла про блог нашої бібліотеки, про роботу бібліотеки протягом літніх канікул щодня і також суботи . Якщо з настанням літніх канікул школа заслужено бере тайм-аут, то районна бібліотека для дітей  чекає  дітлахів до відпочинку з книгою. Після нашої зустрічі, вони стануть постійними відвідувачами блогу  бібліотеки, багато дітей висловили думку про те, що у бібліотеці цікаво та весело. Отже, бібліотечне літо розпочалося.
 Адже не всі мають змогу відпочити на морі та в оздоровчому таборі. І для тих хто залишився вдома, двері нашої бібліотеки завжди відкриті.
Тож гостинно запрошуємо до бібліотеки!
На літніх канікулах – до дитячої бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар