четвер, 22 березня 2018 р.

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання Устинівська РДБ презентує буктрейлер на нову та цікаву книгу для дітей молодшого та старшого шкільного віку. Сашко Лірник"Казки Лірника Сашка"
“Казки Лірника Сашка” – це 72 сторінки авторських фентезійних байок-жахасиків, казок-дум на кожен смак, із неодмінним повчальним елементом у патині історичного серпанку. Селянський побут тісно переплітається в казаннях із потойбічними витребеньками, веселощі – із зажурою, любощі – з підступом, звитяга – з мудрістю; а козацька слава котиться громами понад тою напоєною дивами, любленою Богом землею. Казки Сашкові оспівують щирість і щедрість поміж людей, метикуватість і завзяту вправність у справах, терпіння, відданість і ласкаву сумирність у коханні, усміхнену нескореність перед усілякими невдачами, бідами й напастями, що в них як сам потрапиш – то сам себе й визволиш вишньою поміччю. За ювелірною частковою ламінацією обкладинки – каліграфічні віршовані мережива на форзаці з нахзацом, глянсовий цупкий папір, – і це лише початок. Суцільно мальовані заголовки й вірші та понад 40 елементів художньої оздоби тексту на додачу, проте родзинкою книжки безумовно є 30 високохудожніх ілюстрацій, що не поступаються сучасним західноєвропейським анімаціям об’ємністю й образністю вигадки, азійським – живою експресією та символічністю.
.Будемо раді бачити дітей та батьків в районній дитячій бібліотеці, за адресою вул.Мазуренка,44. https://ustinovka.blogspot.com

https://www.facebook.com/100014065412794/videos/371323076679870/

Немає коментарів:

Дописати коментар