пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Мультфейерверк «Зі сторінок казок на голубі екрани»

          Устинівська районна бібліотека для дітей провела чергову зустріч здітьми на тему :мультфейерверк «Зі сторінок казок на голубі екрани» цього разу учням 3 класу  було запропоновано повторити й узагальнити знання народних та авторських казок та мультфільмів.
Бібліотекар районної дитячої бібліотеки Дворовенко Ю.М. привітала учнів та запропонувала їм згадати улюблені казки та мультфільми .На початку свята до дітей завітав казковий листоноша з мультфільму «Простоквашено» який приніс чудернацькі телеграми та загублені казкові речі. 
За допомогою ігор та вікторин визначали кращих знавців казок та казкових героїв.  Дітям було запропоновано закласти з пазлів  ілюстрацію з відомих казок,відгадати по загубленим речам  яким казковим героям вони належать, з дівчатками пограли в гру – вікторину  «Знання про принцес».
Найбільш дітям сподобався конкурс з перевтілення в різних  мультиплікаційних героїв .
Команди гравців отримали настільні ігри для цікавого дозвілля в школі.
Свято  було оформлена виставкою книг «Моя улюблена казка», ілюстраціями до відомих казок, виставкою  іграшок та музичними уривками з мультфільмів. Юні користувачі бібліотеки ознайомилися з новими книгами та журналами.
Бібліотекарі подякували класоводу Черниш Т.Г. за допомогу у проведенні заходу.








































Немає коментарів:

Дописати коментар